top of page
  • Oberoende S

Budget 2024 är klubbad!

Oberoende S är stolta att tillsammans med övriga partier i Botkyrkas bästa - Moderaterna Botkyrka, Tullingepartiet, Kristdemokraterna Botkyrka och Centerpartiet Botkyrka - Grödinge - presentera en stabil budget med fokus på trygghet samt ordning och reda.


Miljonsatsning för ett tryggare Botkyrka

Det nya styret tar nu också krafttag i kampen mot kriminalitet och korruption. I budget för 2024 presenteras en särskild trygghetssatsning med 30 miljoner kronor för nästkommande år och 120 miljoner kronor totalt under planperioden.


Vi vill även:

Ge alla botkyrkabor en trygg framtid

För att ge alla botkyrkabor en möjlighet till en trygg framtid kommer det behövas fler och effektivare insatser. Vi kommer genom långsiktiga beslut verka för attraktiva skolor där eleverna får undervisning av hög kvalitet och en meningsfull fritid. Vi kommer att verka för en god omvårdnad och en trygg ålderdom för botkyrkaborna.


Skapa ett attraktivt Botkyrka

Bilden av Botkyrka, dess varumärke och attraktionskraft är låg. För att vända den utvecklingen och skapa ett hållbart Botkyrka, som välkomnar nya invånare och nya företag, kommer vi verka för goda boendemiljöer och ett starkt näringsliv med fler arbetstillfällen. Ett Botkyrka där människor och företag vill stanna.


Ha ordning och reda i ekonomin

Ordning och reda i kommunens ekonomi är grunden för att botkyrkaborna ska få den välfärd de har rätt att förvänta sig. Vi kommer under mandatperioden se över användningen av skattemedel och kvaliteten på verksamheter.

31 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page